Adres

Hilvertsweg 121A | 1214 JB | Hilversum

KinderPsy praktijk Hilversum bevindt zich op de hoek van de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Hilvertsweg. Wij zitten op de eerste verdieping, boven notenwinkel C'est Bon. In de straat en directe omgeving van de praktijk zijn over het algemeen voldoende (betaalde) parkeerplaatsen.

Let op: de eerste verdieping is alleen bereikbaar via de trap. Er is geen lift. Neem contact met ons op als u slecht ter been bent. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Telefonische bereikbaarheid

Ons telefoonnummer is: 06 519 32 770

Wij zijn iedere werkdag aanwezig van 9.00 tot 17.00 uur. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, dan vragen wij om de voicemail in te spreken. We proberen dezelfde dag terug te bellen.

Bel ons

In geval van crisis

KinderPsy praktijk Hilversum heeft geen crisisdienst. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch te bereiken om mee te denken. Neem buiten kantoortijden contact op met de huisarts of de huisartsenpost. De huisarts kan eventueel doorverwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

Waarneemregeling

Tijdens afwezigheid van de behandelaar (vakantie, ziekte, vrije dag) kunt u terecht bij één van onze collega's. Bij de start van de behandeling krijgt u te horen wie de vervangend behandelaar zal zijn.