Image

Wij verzorgen diverse cursussen voor onderwijsprofessionals; van kleinschalige workshops tot meerdaagse trainingen. Hiervoor werken wij samen met verschillende experts.

Cursusaanbod

Docenten

Image

Dr. Diana Smidts

Diana Smidts heeft jarenlange ervaring als (universitair) docent, spreker en trainer. Zij geeft lezingen en verzorgt de cursussen over executieve functies.

Image

Dr. Mariët van der Molen, senior trainer

Mariët van der Molen is ontwikkelingspsycholoog. Na haar werk in een klinische setting heeft zij jarenlang gewerkt als docent en onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit en de Universiteit Utrecht. Haar onderzoek richt zich onder andere op executieve functies bij gemiddeld begaafde kinderen en jongeren, en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Mariët van der Molen verzorgt lezingen en cursussen over executieve functies. 

Image

Drs. Liesbeth Knol-Urbach, trainer

Liesbeth Knol-Urbach is orthopedagoog, supervisor en coach. Liesbeth verzorgt verschillende trainingen, lezingen en cursussen.  Naast haar werk bij KinderPsy Educatie is Liesbeth werkzaam als studentadviseur in het mbo en werkt zij voor Work&Life Center als supervisor in onderwijs.   

Image

Wendy de Groot, trainer

Wendy is oprichter van rustmomentindeklas.nl. Vanuit haar kennis en ervaring maakt zij video’s met ontspanningsoefeningen voor kinderen in de klas. Wendy is jarenlang leerkracht geweest. Wendy verzorgt voor ons de dagcursus Rustmoment in de klas. Samen met Diana Smidts verzorgt zij de dagcursus Executieve functies en de rol van rust

Image
Image
Image
Image